Čamci

Jedrenjaci


Odabir modela broda koji odgovara vašim potrebama
Pre nego što se odlučite na kupovinu seta nekog modela, trebalo bi da dobro razmotrite sve njegove karakteristike, kako se ne bi nakon toga ispostavilo da on zapravo ne ispunjava vaša očekivanja.

Šta očekujete od novog modela? Da li planirate da se dublje upuštate u ovaj hobi?
Ako je Vaš osnovni cilj da na novom modelu naučite osnove RC tehnologije, onda bi dobar izbor za vas bio jednostavan sportski brod ili motorna jahta.
Sa druge strane, ako volite brodove i cenite tradicionalne veštine modelarstva, bolji izbor za Vas bila bi verna maketa broda sa detaljno urađenom spoljašnjošću, i mogućnošću ugradnje dodatnih pogonskih sistema.

Koliko ste vešti sa modelima?
Da li već imate neko iskustvo sa RC tehnologijom?
Bitno je da novi model koji kupujete ne bude previše zahtevan za Vas kada su u pitanju sklapanje i upravljanje. Grafici koji se nalaze pored svakog modela pomoćiće Vam da izaberete odgovarajući model.

Koliko vremena i truda ste spremni da uložite u pravljenje novog modela?
Ako Vam je na prvom mestu bitno da model što pre bude gotov, trebalo bi da izaberete set u kome je većina delova već napravljena. Ako Vam pravljenje modela pruža zadovoljstvo, i spremni ste da mu posvetite dosta vremena, možda biste se trebali upustiti u pravljenje nekog većeg modela, na primer sa nekoliko nivoa nadgradnje i palubom sa svim detaljima originala. Cena modela delimično zavisi od njegove veličini, a delimično od detalja koje set obuhvata.

Motorne jahte

Powered By OpenCart
RC Srbija © 2024