O nama

RC Srbija je počela sa radom 22 aprila 2012. kao diler kompanije Sierra Modellsport. Naša želja je da ponudimo tržištu Srbije RC modele za sve uzraste.
U našoj ponudi aviona, helikoptera, brodova, automobila, svakako će se naći ponešto zanimljivo kako za iskusne modelare, tako i za početnike. Imamo i veliku ponudu baterija, rezervnih delova, RC sistema, ali i alata, tako da Vaše već postojeće modele možete obogatiti novijom opremom.

Nalazimo se u Beloj Crkvi, 30 km od Vršca i pored prodaje želimo da promovišemo i unapredimo modelarstvo, pa uskoro možete očekivati i druženja na našim jezerima. Pored sedam jezera, gde se mogu provozati RC brodovi, imamo u planu i izgradnju staze za RC automobile. Aero klub Živica Mitrović ima klubski aerodrom u Crvenoj Crkvi (5 km od Bele Crkve).
Voda, zemlja i pista za avione obezbeđuju sve preduslove za naša buduća druženja i organizaciju takmičenja.

U nameri da što pre krenemo sa radom u našoj On-Line prodavnici ćete pronaći dosta artikala sa opisima na engleskom jeziku koje svakodnevno prevodimo, postoji mogućnost da smo negde napravili i pravopisnu ili tehničku grešku koje planiramo da uz našu ažurnost i Vašu pomoć što pre otklonimo.

Naša partner kompanija Sierra Modellsport osnovana je 1997 god. U 2003 godini puštena je u rad i njihova internet stranica www.sierra.ro - engl. www.europemodels.eu razvijana tako da postane referenca kako da se pruže informacije kupcima, olakša kupovina i pristup RC modelima.
Sierra od marta 2009. godine je sva svoja odeljenja preselila na jednu lokaciju (skladište, servis, proizvodnja, računovodstvo). Sada na većoj površini uz bolju saradnju i organizaciju između odeljenja a sve u cilju bolje usluge sa kupcima i proširuje svoje tržište uz pomoć RcSrbije.


Danas je Sierra zrela kompanija sa tradicijom od 15 godina koja u središtu svoje preokupacije ima i brigu o zadovoljenju želja entuzijasta modelara.
Uz naš trud i pomoće Sierre nastala je RcSrbija, koja će uz njihovu stručnu i tehničku podršku podići RC modelarstvo na viši nivo.   

Mi smo tim koji uvek želi da nadmaši sebe, da napravi razliku po profesionalnosti, dinamičnosti, brzini isporuke, stručnosti i ozbiljnosti.
Zašto kupovati kod nas ???
- Imamo najveći asortiman modela aviona, helikoptera, brodova i automobila
- Imamo najveći asortiman rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi
- Na sve elektronske proizvode dobijate garanciju u trajanju od 24 meseca od datuma kupovine. Na LiPo baterije dajemo garanciju od 3 meseca (kao dodatnu meru predostrožnosti svaku bateriju pojedinačno proveravamo pre slanja).

Powered By OpenCart
RC Srbija © 2023