Prvi Nagradni Foto Konkurs

O nagradnoj igri
Nakon šest meseci od početka rada online shop RcSrbija organizuje Nagradni Foto konkurs! Ovo je prvi put da organizujemo Foto konkurs (a biće ih još), što je ujedno odlična prilika da se dobro zabavite, osvojite neku nagradu i... da predstavite modele koje imate. :)

Prijave?
Prijave su vrlo jednostavne. Sve što treba da uradite je da nam pošaljete fotografiju RC modela (na kojoj se jasno vidi RC model :) ) i pošaljete je ili na zid eventa ili direktno na fejsbuk stranicu RcSrbija shopa ili na mejl photo@rcsrbija.rs - u prijavi ako šaljete na mejl pošaljite ime, prezime i kontakt telefon, a ukoliko šaljete preko fejsbuka dovoljno je da napišete imena. Najlepše fotografije RC modela nagradićemo vrednim poklonima! Igra traje do 30. novembra, kada će biti objavljeni dobitnici.

Šta treba biti na fotografiji koju šaljemo?
Na fotografiji mora da bude RC model, da li će biti uslikan u vožnji, u kućnom ambijentu, na nameštenoj sceni ili negde drugde, izbor je na vama. Fotografije koje su skinute sa interneta biće diskvalifikovane. Najlepše fotografije nagrađujemo sa tri vredne nagrade!

Nagrade:
Spremili smo tri nagrade – dve za fotografije sa najviše lajkova i jednu za najlepšu fotografiju po našem izboru.

Prva nagrada za fotografiju sa najviše lajkova je ASW 15 KIT Aero model jedrilica/jedrilica sa motorom - http://www.rcsrbija.rs/index.php?route=product/product&keyword=rcs&product_id=3689

Druga nagrada za fotografiju sa najviše lajkova je Graupner Yak 55 - 3D model - http://www.rcsrbija.rs/index.php?route=product/product&keyword=rcs&product_id=3691

Nagrada za najlepšu fotografiju po našem izboru je FMS Simulator USB (6 channels) - jako vredan i koristan proizvod za modelare početnike - http://www.rcsrbija.rs/index.php?route=product/product&keyword=rcs&product_id=3690

Nadamo se da su ove vredne nagrade dovoljan podstrek da budete maštoviti i drugačiji od ostalih. :)

Lajkovanje
Lajkujete samo fotografije iz naše galerije! Mi ćemo sve fotke koje nam stignu svrstati u galerije i vi ćete tamo moći da lajkujete. Svesni smo nažalost da neće svi biti u ravnopravnom položaju zbog vremena za glasanja, ali zato se potrudite da fotke dostavite što pre. Računaju se lajkovi zaključno sa 30. novembrom!

KAO ORGANIZATORI NAGRADNE IGRE ZADRŽAVAMO PRAVO DA IZ TAKMIČENJA ISKLJUČIMO FOTOGRAFIJE ZA KOJE POSUMNJAMO DA SU PREKRŠILA PRAVILA TAKMIČENJA ODNOSNO NA NEDOZVOLJEN NAČIN PRIKUPILE LAJKOVE!

Sva vaša pitanja u vezi sa Nagradnom igrom možete slati na naš mejl photo@rcsrbija.rs ili na našu fejsbuk stranicu.

Powered By OpenCart
RC Srbija © 2023