Pravila privatnosti

Koje vrste podataka prikupljamo?
Mi prikupljamo podatke o vama kada se registrujete na našem sajtu ili popunite formular. Prilikom narudžbine, ili registracije na našem sajtu, kao što je i uobičajeno, biće potrebno da unesete svoje ime i e-mail adresu. Naravno, možete i sasvim anonimno posećivati naš sajt.

U koje svrhe koristimo ove prikupljene informacije?
Sve informacije koje o vama prikupljamo biće korišćene na neki od ovih načina:

  • Za obradu transakcija. Vaši podaci, privatni ili javni, ni u kom slučaju neće biti prodati, razmenjeni, poslati ili dati bilo kojoj drugoj kompaniji, bez vašeg pristanka, osim kompaniji za brzu dostavu i to u svrhu dostave kupljenog proizvoda.
  • Za periodično slanje elektronske pošte. E-mail adresu koju nam dajete prilikom naručivanja proizvoda možemo povremeno iskoristiti da vam pošaljemo dodatne informacije i novosti koje su povezane sa proizvodom koji ste naručili, kao i novosti iz naše kompanije, informacije o uslugama, i sl.
  • Ako u bilo kom trenutku poželite da prestanemo da vam šaljemo mejlove, na dnu svake poruke nalaze se detaljna uputstva za unsubscribe opciju.
  • Za sprovođenje takmičenja, promocija, istraživanja ili sličnih opcija vezanih za naš sajt.


Na koji način štitimo vaše podatke?
Koristimo niz bezbednosnih mera koje su potrebne za pristup vašim ličnim podacima kako bismo ih osigurali.

Da li koristimo "cookies" (kolačiće)?
Ne, naš sajt ne koristi kolačiće.

Da li otkrivamo podatke o vama drugim kompanijama?
Vaše lične podatke ne prodajemo, ne razmenjujemo ih, i ni na koji drugi način ih ne prosleđujemo drugim kompanijama. Ovo ne uključuje kompanije koje nam pomažu u održavanju sajta, radu naše kompanije, i pružanju usluga koje vi tražite, ali svi oni su u obavezi da ne otkrivaju poverljive informacije. Vaše podatke možemo otkriti i ako to od nas zahteva zakon, ako je to potrebno zbog politike našeg sajta, ili ako je to potrebno da zaštitimo sopstvena prava, imovinu i bezbednost, kao i prava, imovinu i bezbednost drugih ljudi. Sa druge strane, informacije koji ne spadaju u vaše lične podatke možemo proslediti drugim kompanijama za upotrebu u svrhe marketinga, reklamiranja, i sl.

Linkovi drugih kompanija
Povremeno možemo na našem sajtu postaviti linkove sa proizvodima i uslugama drugih kompanija. Politika privatnosti ovih kompanija je zasebna, i ne zavisi od nas. Shodno tome, mi ne podležemo odgovornosti za sadržaj i aktivnosti na sajtovima ovih kompanija. Štaviše, želimo da zaštitimo pouzdanost našeg sajta, i bilo bi nam drago da dobijemo povratne informacije od korisnika o ovim sajtovima.

Onlajn politika privatnosti
Ova politika privatnosti odnosi se isključivo na podatke prikupljene preko našeg sajta, a ne na informacije dobijene drugim putem.

Uslovi korišćenja
Molimo vas da posetite odeljak na našem sajtu koji govori o uslovima korišćenja. U ovom odeljku navedeni su uslovi, odricanje prava, kao i ograničenja odgovornosti koji važe na našem sajtu.

Vaš pristanak
Ukoliko odlučite da koristite naš sajt, smatra se da pristajete na našu politiku privatnosti.

Promene politike privatnosti
Ukoliko odlučimo da nešto promenimo u našoj politici privatnosti, o svim promenama ćete biti obavešteni na ovoj stranici.
Datum poslednje modifikacije politike privatnosti je 22. april 2012.

Kontakt
Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja u vezi politike privatnosti možete nas kontaktirati putem ispod navedenih podataka.

e-mail: vpilic@rcsrbija.rs,
Tel: +381 63 80 454 11
svakog dana sem nedelje od 10-19h.

Powered By OpenCart
RC Srbija © 2024