DJI Photo Konkurs

 
photo contest kv

Fotografije imaju način da zabeleže trenutak bolje nego što bi pisana reč ikada mogla. Korišćenjem inovativnih tehnika i kreativnog dizajna, DJI je oduvek radio ka zajedničkom cilju - na razvijanju umetničke fotografije. Pokrećemo DJI foto konkurs da bi smo dali mladim fotografima priliku da podele svoje priče sa svetom.

Ovo je šansa za profesionalne i amaterske fotografe da nam pokažu šta sve mogu. Naša fenomenalna paket nagrada uključuje dugo očekivani DJI Phantom 2 Vision i godišnje članstvo u Adobe’s Creative Cloud!

PERIOD ZA PRIJAVU

01. Novembar 2013. do 05. Januara 2014.

Sve prijave moraju biti primljene do 5. januara 2014 , u 23:59:00 po Kineskom Standardnom Vremenu.

UČESNICI KONKURSA

Konkurs je otvoren za sve uzraste. Učesnici ispod 18 godina starosti u trenutku podnošenja moraju imati dozvolu roditelja ili staratelja.

 

REGISTRACIJA KATEGORIJE

* Napomena: ista slika ne može da se unese u obe kategorije.

 

Category A

Category A

Kategorija A

Prelepe fotografije usnimljene prilikom korišćenja DJI proizvoda

Kategorija B

Fotografije koje prikazuju DJI proizvode u upečatljivom okruženju

OGRANIČENJE UNOSA

Jedna fotografija se računa kao jedan unos. Svaki učesnik može podneti najviše pet fotografija u svakoj kategoriji. Učesnici mogu da podnesu u jednoj ili obe kategorije.
entry limit

PRAVILA ZA PRIJAVU

 
  • Radovi su ograničen isključivo na originalna dela, u kojima učesnik ima sva primenljiva prava. Rad ne može biti iz prethodnih takmičenja.
  • Svi radovi moraju biti u JPEG formatu, podnet preko sajta bez vodenog žiga ili brendiranja.
  • Radovi trebaju biti najmanje 1.600 piksela širine (horizontalne) ili 1.600 piksela visine (vertikalno). Fajlovi moraju biti visokog kvaliteta, po mogućstvu bez prekoračenja veličine od 5MB.
  • Ne postoje ograničenja u pogledu tipa kamere koja se koristi. Efekti kao što su burning, dodging, cropping, color correction i software retouching su prihvatljivi. Kolorne i monohromatske slike su dozvoljene. Skenirane fotografije, screenshot-ovi uzeti iz video snimaka / video sekvenci i fotografije nastale kroz digitalno sastavljanje NISU prihvatljive.
  • Radovi ne smeju da sadrže opsceni, provokativni, klevetnički, seksualno eksplicitni, ili na drugi način nepoželjan ili neprikladan sadržaj .

*Napomena: od pobednika se može zatražiti da obezbedi raw ili fotografije u većoj rezoluciji.

NAGRADE I PRIZNANJA

Postoje ukupno 20 nagrada koje pokrivaju po 10 pobednika u svakoj kategoriji, gde svaki dobija:

DJI Phantom 2 Vision
+ Adobe Creative Cloud Membership (1 year)

*Napomena: 1. Nagrade su podložne promeni bez prethodne najave i ne mogu da se zamene, prenose ili otkupe za gotovinu. Imajte na umu da ne odazivanje u roku od 14 dana od dana kada DJI objavi rezultate i pošalje obaveštenje putem e-maila, da li zbog kvara servera ili bilo kog drugog uzroka, dovodi do diskvalifikacije i odabira alternativnog potencijalnog pobednika.

2. The Adobe Creative Cloud članstvo može da biti dostavljeno onim pojedincima koji žive u zemlji koja omogućava distribuciju Adobe softvera kroz cloud zasnovanu internet vezu.

OCENJIVANJE

Finalisti će biti odabrani od strane internih DJI profesionalaca. Ovi retki srećnici će potom biti ocenjeni od strane Adobe stručnjaka koji će izabrati pobednike. DJI će prikazati izabrane unose nasumično u toku takmičenja. Oni će pokazati visok nivo konkurencije koju očekujemo ali nemaju uticaja na krajnji rezultat.

DJI zadržava pravo konačnog tumačenja svih termina i sadržaja u vezi sa DJI Foto Konkursom. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte e-mail-om na campaign@dji.com

Prijavom na konkurs, učesnici smatraju da su se dogovorili sa
pravilima i uslovima.


Pridružite se!

 

Powered By OpenCart
RC Srbija © 2024